Facebook Twitter Linkedin E-post
Helena2053_2.jpg
PerfectStep
PerfectStep

Information

PerfectStep-inlägget är unikt designat för att positionera ben, ligament, muskler och senor i foten och återställa kroppens optimala lodlinje. Att återställa den naturliga anatomiska räta lodlinjen genom kroppen bidrar till en bättre hållning. Obalans i kroppen som resulterar i dålig hållning ger onödiga påfrestningar på fot-, ben- och ryggmuskler, vilket kan ge smärta i fot, knä, höft, rygg och nacke.

Vad som gör PerfectStep unikt är att det INTE utgår från DIN fot (som normala avgjutna fotbäddar gör), utan snarare utgör en "mall" eller en "målbild" för hur vi vill att din fot ska se ut och fungera. Därav PerfectStep, det perfekta steget!

Om ett ihållande fotproblem inte kan avhjälpas genom en enkel förändring av skor kan PerfectStep-inlägget vara lösningen. Faktum är att PerfectStep kan vara det bästa sättet att förebygga rygg- och fotrelaterade problem genom att ge din fot bästa möjliga stöd och balans INNAN problemen har en möjlighet att utvecklas.

Normalt kostar denna typ av avancerade inlägg ca 2000-2500 kr, men vi kan nu erbjuda detta fantastiska inlägg med exakt samma uppbyggnad som "originalet" för endast 495 kr, ett inlägg som du kommer att ha stor glädje och nytta av under många år. Vi lämnar hela 5 ÅRS  fullständig materialgaranti, och du kommer sannolikt att kunna ha dem även betydligt längre än så utan att behöva byta, de är otroligt slitstarka. Inläggen är funktions- och kvalitetstestade av Apoteket AB.

 

Läs mer om de studier som gjorts

 

Material

Fjädrande och avlastande thermoplastiskt gummi med mycket god stötdämpningsförmåga. Inläggen är försedda med ventilerande luftkanaler för bästa komfort.

Hygieniska, lätta att rengöra med ljummet vatten och tvål.

 

Historik och bakgrund

Principen i PerfectStep-inlägget utvecklades ursprungligen av en av världens mest framstående ortopeder på 50-talet, och har sedan det introducerades blivit en enorm succé och hjälpt miljoner människor världen över. Målet för designen var att "guida" foten till sin naturliga position för att därmed kunna ta upp stötar på ett optimalt sätt. 

Teorin är enkel – ett anatomiskt format, sviktande inlägg kan få en fot med problem att anpassa sig till inlägget genom en biomekanisk påverkan på muskler, senor och ligament. Därmed kan inte bara ett isolerat fotproblem korrigeras, utan även många andra problem med direkt härledning till foten. 


Prisjämförelse liknande inlägg på marknaden

Step Forward: ca 2500 kr

Forward Arch: ca 2000 kr