• Företaget bakom PerfectStep är Henor AB (Org. nr 556844-4656), och vi som jobbar här har mångårig erfarenhet inom såväl naprapati som massageterapi och personlig träning. En av grundarna som har haft problem med platt fot och nedsjunkna fotvalv har själv använt denna typ av inlägg i ca 7 år med fantastiska resultat. Foten har genom frekvent användande av inlägget omformats och stabiliserats, och har idag väl definierade och funktionella fotvalv.

    PerfectStep-inlägget har tagits fram med fokus inte bara på foten, utan även dess påverkan på övriga kroppen, kroppshållningen, påföljande skadeproblematik etc. En obalans i foten och brister i dess anatomiska uppbyggnad kan leda till spänningar  och smärta i fötter, knän, höfter, rygg och nacke/skuldra.

    I vårt jobb inom friskvård ser vi dagligen patienter med symtom som kan härledas till långvarig dålig hållning. Många av dessa problem kan härledas kroppens fundament, foten, på samma sätt som sprickor i taket på husen kan härledas till brister i grunden. Det var därför naturligt för oss att försöka erbjuda en produkt som vi VET fungerar, har ett långt "track-record" och som kan backas upp till 100%. 

    Vårt mål med denna produkt är att kunna ge alla kunder och alla våra patienter det allra bästa för fötterna: PerfectStep - det perfekta steget!